Segítség

Ez az oldal arra szolgál, hogy segítsen a pénztárnál való fizetéshez.

Fizetés lehetőségek

Az oldalunkon három fajta fizetési lehetőség van. Az első közvetlen banki utalás, a második a PayPal, a harmadik pedig a Bankkártyás vagy Hitelkártyás fizetési mód. Minden kedves vásárló maga döntheti el, hogyan szeretne fizetni a vásárlást befejezve. Az áraink már tartalmazzák az ÁFA-t.

fizetés

 

Közvetlen banki utalás

Ennél az opciónál a megrendelőnek előre el kell utalnia az általa vásárolt cikk árát, amely azután kerül feladásra, hogy az összeg megérkezett a VMX Production számlájára. Ezáltal ez a lehetőség egy kicsit hosszabb, a banki transzferek miatt.

Abban az esetben ha valaki így akar fizetni, csak rá kell kattintania a “Megrendelés elküldése” gombra, majd az oldal átirányítja a vásárlót egy új oldalra. Ezen az oldalon fel van tüntetve a rendelés száma, a végösszeg és a banki adatok, ahova a pénzt utalni kell. Bár a weboldalon is többszöri figyelmeztetés van arra, mégis itt is le kell szögeznem, hogy a rendelés számát/azonosítóját meg kell adni a közlemény rovatban, továbbá a kiszállítás az összeg beérkezését követően történik! 

Fizetés PayPal-lal vagy Bankkártyával / Hitelkártyával

Amennyiben a vásárló ezt az opciót választja a “Tovább a PayPalhoz” gombra kell kattintania. Ekkor a vásárló át lesz irányítva a PayPal oldalára.

paypal_1

Aki PayPal fiókján keresztül szeretne fizetni, annak semmi más dolga nincs hátra, mint bejelentkeznie a PayPal fiókjába és jóváhagyni a tranzakciót.

Ezzel ellentétben aki nem rendelkezi PayPal fiókkal, annak sem kell meg megijedni. A “Pay with Debit or Credit Card” gombra kattintva lehetőség van bank – és hitelkártyával is fizetni.

paypal_2

Itt a vásárlónak ki kell töltenie a megfelelő rubrikákat.

  • Ország
  • Bankkártya vagy Hitelkártya szám (Card number)
  • Kártya érvényessége (Expires)
  • CSC, azaz a kártya hátoldalán található 3 jegyű szám (vannak kártyák, amiken ilyen nem szerepel, akkor ezt a lépést ki kell hagyni
  • Név
  • Szállítási cím
  • Kapcsolati információk

Ha mindezzel meg van, akkor ki kell pipálni a PayPal vásárlására szolgáló általános feltételeket, majd a “Pay Now” gombra kattintva a tranzakció megtörténik.